Reformationen 500 år – Gospelfestival i Ungern, Debrecen.

Vänligen sprid detta bland medlemmar.

Den 16 juni 2017 åker vi till Debrecen i Ungern. Vi ska delta i en gospelfestival. Det är den första gospelfestivalen i Ungern, så vi har möjlighet att visa vad vi kan. Vi stannar tre dagar, den 19 juni åker vi hem. Festivalen är på lördag, så vi får öva rätt mycket innan.

Vi reser från Malmö med direktflyg till Debrecen. Om allt går vägen kommer vi att bo i ett spa-hotell med halvpension och fria spa-biljetter i tre dagar. Kostnad per deltagare: 2400 SEK. Det inkluderar en flygbiljett med minsta bagage (290:- tillkommer om du har större handbagage, mer om detta senare) och ovan nämnd hotell. Vi kommer antagligen få rätt bra stöd från församlingen som minskar kostnaden.

Nu kommer det svåra: Vi kan inte vara fler än 26 personer, fördelade till 13 dubbelrum. Och vi måste bestämma oss väldigt snabbt. Det är pga av att den helgen är mitt i högsäsong och det finns andra evenemang samtidigt som belastar hotellen.

Fundera på saken, fundera på frågor kring detta och försök att bestämma dig någorlunda till på onsdag. När vi har spikat deltagarlistan måste vi beställa hotellet, 30% av priset måste betalas vid bokning.

Sprid detta bland de som inte har Facebook.

Debrecen: http://www.discoveringtheplanet.com/tretton-saker-att-gora-i-debrecen-ungerns-nast-storsta-stad/

Hotellet: http://www.aquaticum.hu/en/home/

Flygbolaget Wizzair: https://wizzair.com/#/

[av_button label=’Intresseanmälan’ link=’page,3545′ link_target=” size=’large’ position=’left’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-2we086′]

Om inlägget: